Sponsorer
ApHCDK is an ApHC approved international affiliate
ApHCDK er medlem af DWF

Here we can put contact info, copyright info and of course info on the webmaster :-)
Nyheder
Website designed by : www.equi-graphics.com

Månedens billede

ApHCDK is an ApHC approved international affiliate.
ApHCDK er medlem af DWF.


Copyright 2015 : Appaloosa Horse Club Denmark, all rights reserved
Eventuelle arrangementer kan ses her

Dansk Western Forenings aktivitetskalender for andre danske arrangementer.

Aktiviteter gennemført af ApHC Sverige findes på deres aktivitetskalender

Ydermere opfordrer vi alle medlemmer til at hjælpe til med at udbrede kendskabet til racen og når de har deltaget i et stævne eller et arrangement, at dele deres oplevelse med os. Send et par ord og måske et billede til treasurer@appaloosa.dk


Referater
Du kan finde alle referater fra generalforsamlingen 2013 og fremad her

December 2014
Nyhedsbrev er på vej til alle på mailing-listen.

Juli 2014
Vi måtte desværre aflyse vores Appaloosa-stævne, men valgte istedet at afholde et speed-stævne på Blue Hills i Bløhøj. Det blev en mindeværdig dag, der dog ikke bød på deltagende Appaloosaer.

Juni 2014
I 2014 afholdes det første Appaloosa-stævne på dansk jord i 7 år.!

Appaloosa Horse Club Denmark inviterer til et to dages stævne hos Rideklubben Hammelev og Omegn, Kirkestræde 6, 6500 Vojens den 26. og 27. juli 2014.

Show for Real-stævnet er åbent for alle racer, men med ApHC klasser indlagt ind, hvor det skal bemærkes at kun registrerede heste i ApHC kan deltage i samt at det kræves at rytteren også er medlem af hovedklubben. Der er pt. intet krav til medlemskab af ApHC Danmark, men vi opfordrer selvfølgelig alle Appaloosa entusiaster til at melde sig ind. Der kan meldes ind i begge foreninger på dagen ved henvendelse i sekretariatet.

Uregistrerede Appaloosaer stiller op på lige linje med Allbreed. I ApHC-klasserne udbydes der Novice Youth, Youth, Non-pro (kræver Non-Pro licens) og Open klasser. Foruden de traditionelle DWF-standard discipliner vil der også være en klubholdkonkurrence, en decideret Appaloosa Allround-konkurrence samt en Speed Riders Night lørdag aften, så vi garanterer at der bliver gang i den!

Sidste tilmelding og betaling er den tirsdag d. 15. juli.

Mere information findes i Propositionerne og ved spørgsmål kan vi kontaktes på secretary@appaloosa.dk eller treasurer@appaloosa.dk

Tilmelding foregå via disse blanketter: Disse kan mailes til secretary@appaloosa.dk eller sendes med posten til Lene M. Andersen, Klitmøllervej 135, 7700 Thisted. Tilmelding og betaling herfor skal være modtaget senest 15. juli, ellers regnes det som en efteranmeldelse, hvilket koster 50 kroner ekstra i office charge.

Nyhedsbreve
Der er netop dusendt årets første nyhedsbrev til alle nuværende og tidligere medlemmers email. Mangler du? Så send en mail til president@appaloosa.dk for at komme på mailing-listen.
Aktiviteter 2014
Appaloosa Obis Bright Angel til Roskilde Dyrskue 2013"